Vrij beeldhouwen

 

Zou u elke week willen beeldhouwen? Zonder rommel en/of overlast thuis? Dan kunt u bij Hofmanheide Creatief terecht!

U kunt bij Hofmanheide Creatief ‘vrij beeldhouwen’. Hofmanheide is heerlijk rustig gelegen en omringt door prachtige natuur. De hakplaats is geopend op dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. De hakplaats is voorzien van bokken en er is lucht en stroom waar u gebruik van kunt maken.

Machinaal werken is altijd buiten, als u handmatig werkt kan dit ook binnen.

Er is altijd een ervaren begeleider aanwezig die u kan helpen. Natuurlijk helpen de beeldhouwers onderling elkaar ook graag met raad en daad!

U kunt een hakplaats huren voor een half jaar of een jaar. Als u niet wekelijks tijd heeft kunt u ook losse dagen komen.

 

Vrij hakken                             per dag                                             € 20,00

                                               per half jaar (26 keer)                      € 200,00

                                               per jaar (52 keer)                             € 300,00

 

U kunt zich via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opgeven als u vrijblijvend en kosteloos een dag wil komen beeldhouwen om te kijken of het u bevalt! 

Een keertje gewoon komen kijken mag natuurlijk ook altijd. Dit kan elke dinsdag en vrijdag. Als u graag een korte rondleiding wilt en wat extra informatie dan is aanmelden per mail gewenst, zo niet dan kunt u gewoon gezellig binnen komen stappen!

 

We gaan er bij ‘vrij hakken’ vanuit dat men zelf gereedschap/materialen e.d. heeft. Wij verkopen alles wat u op het gebied van beeldhouwen nodig heeft. U kunt bij ons eventueel ook eerst gereedschap huren om te kijken of het u bevalt.

We hebben ook een grote voorraad harde en zachte natuursteen.